VEČER
VEČER
Stříbrně zčeřelá hladina
lavička skrytá pod topoly
jezero světýlka zhasíná
pověz mi lásko, co tě bolí
Na luně večer loudívá
z oblohy stříbra lesk
zatměním často bloudívá
po lásce hlad a stesk
Tichými kroky ze stínu
srdce jež nemá stání
touha zvířila pěšinu
schoulím se do tvých dlaní
Přečteno 501x
Tipy 17
Poslední tipující: AndreaM, James Libustka, enigman, básněnka, střelkyně1, jitoush, jitka.svobodova, Jort, Amonasr, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)