Mám rád tvá stehna
Anotace: Obdiv ke stehnům
Mám rád tvá stehna
obdivuji jejich stavbu
rád po nich šlapu prsty
nahoru a dolů, v malých obloucích
líbí se mi, jak tě podpírají
jak razantně stojí, když se pro něco ohýbáš
líbí se mi tvoje stehna
bohudík za ně, za jejich krásu
líbí se mi jejich hra svalů
jejích síla, která mne obepíná
jejiích upřímnost v tom, jak se chtějí sevřít
jejich síla, co říká - chci tě
tak hluboko se mě to dotýká
jen škoda, že nejsi
Přečteno 527x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, margaretm, Frr, Nespavec, Oxík
Komentáře (2)
Komentujících (2)