klidně si utři slzy
a neptej se jak to myslím
popel nám skřípe mezi zuby
tak nevím proč se omlouvat
ledacos jsem zapomněl
a pořád tě mám rád
ale miluju tě říkám jinde
jenže tohle nechceš slyšet
abych neztratil ještě víc
než kdysi s tebou
nenechám si vzít už ani den
už ani jeden den
prostě nic netrvá věčně
takže si utři zbytečný slzy
a neptej se jak to myslím
když doopravdy odcházím