Svíce
Anotace: Další menší kousek
Pro jednu uhašenou svíci
jejíž plamínek plál
nechám tě chvíli přemítat
co život ti dnes vzal
ta chvíle jen pro tebe
okolo není nikoho
jen světlo a naděje
chci tě hřát
jen chvíli
ať to pro tebe něco znamená
pro mne už to význam má
Přečteno 458x
Tipy 5
Poslední tipující: Mišiačik, jitoush, Nikita44, knihomolka, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)