Anotace: Krátký „příběh“ ze života.
Nemiloval - a přesto čekal.
Necítil - stejně se vracel.
Neříkal - a přesto napsal.
Odešel - stejně to nechtěl.
/Nechtěl - a přesto to chtěl./
nejspíš nemyslel...
14.04.2015 07:47:20 | enigman
Každý nechce, to co má a opačně. Proto je život tak zajímavý.
14.04.2015 00:27:35 | adaj
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?