Sonet o muži
Anotace: zadaná slova : cíl, pravda, kočka, král, meč.
králem je pro mě ten,
kdo nejen meč umí tasit
pravdou je okouzlen
a lásku k ženě umí zasít.
cíl ví, kde má,
i když sova zlostně houká
nabídne ramena
kočce, co v koutě tiše brouká.
králem je muž,
který ženě hladí vlasy
najdi mě už,
když miluji tě asi.
on ramena půjčí a k čemu velká slova
buď vyzvedne mě, nebo do nich zase schová.
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozina, MARKO, Amonasr, Frr, enigman, jitka.svobodova, knihomolka, Jort, ...
Komentáře (9)
Komentujících (4)