Sama
Anotace: být sama už se nebojím...
Oblohu noční pozoruji
a letní vůně noci cítit je...
Smutnou melodii si pobrukuji,
však cítím se vítězně...
Letní vánek čechrá mi vlasy,
a suché kvítky levandule
drtím v prstech svých...
Hluboko v srdci zvláštní pocit,
láska motýlků zahradních
Hluboko v srdci léčivý pramen,
větřík, jenž vlasy mi rozcuchal.
Hluboko v nitru zhmotněné Amen,
čas, jehož jsi nelitoval...
Zafoukal větřík a ve vzduchu cítím příchuť jara...
Zafoukal větřík a já nebojím se už býti sama, už ne...
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Olex, CoT
Komentáře (0)