Anotace: ...
Jsem autorem mnoha vět,
Jsi autorem mnoha pohledů...
Příběhů hor, i řek
tajemství blanických rytířů
Autorem tajemství, co na dně srdce pečlivě schováváš,
ale vždy se vrátí, když se jí do očí zadíváš...
Vždy..
Krásně zamilovaná.
13.05.2015 16:14:39 | VEDz RVAHEs
:) ...dekuju
13.05.2015 18:11:24 | Airen
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?