Anotace: Zdravá troška nezdravé dospělácké infantility a jednoduchosti.
Bože, díky za šeříky,
za žár slunce na můj vlas,
za na ději, co mi dáváš
každé ráno, zas a zas.
A tak lžu si do kapsy,
courám myslí tam a sem,
děkuji i za to málo,
cos mi sebral před nosem.
A tak lžu si do kapsy,
chci s tím, co v ní dávno mám,
pohrávát si na zemi.
Ne zas lítat ke hvězdám.