Můj pohled usnul
nad bílou růží
a já na ni
domalovala
jeden lístek slzou
sůl z ní vyšisovala
krásu a změnila ji
k nepoznání
i naše láska
usíná v bodě
kde růžím
dochází vůně a
opadávají
lístky okvětí
......
ale růže mají taky trny..když "dochází vůně a opadávají"můžeš je znovu probudit kapkou kanoucí krve z prstu výčitky...:-D
20.05.2015 21:44:29 | Frr
....Tvá růže pookřeje,když ji zaleješ vodou prýštící skrze srdce,
láska je proměnlivá,nestálá,kolísavá a stále se musí přiživovat
odněkud zevnitř.......hodně štěstí.....Ji.
20.05.2015 21:41:16 | jitoush
Co dodat než jen že bolest se stává radostí pro nové začátky. ST..
20.05.2015 15:23:23 | ztracený 22