Anotace: ...
Vím, že se na mne stále díváš
kontroluješ, jestli jsem v pořádku
možná i jinde o mně sníváš
a já ničím tvojí morálku
s jinýma se bavíš,
životem sám proplouváš
a děláš,
že ti to je jedno
z řeky bys mne zachránil,
jak jsi mi tehdá řek'
květiny kolem omámil
a sám skončil
sám
uprostřed reality
třeba to jsou jen mé představy
že o mě zájem máš
jsme oba rozdílné povahy
a tak stejné
v nichž se
jen
tak
nevyznáš.