oči
Anotace: !!!kluci toto pište holkám s krásnýma očima...!!!
Mezi dnem a nocí
oči tvé vidím,
jakou krásu v tobě skrývají.
Za ranních paprsků
oči tvé vidím,
jak se ti otvírají
a krásu vpouštějí.
Za denního svitu
oči tvé vidím
jakou krásu z
tebe vydávají.
Za nočních dnů
oči tvé vidím,
jak se ti zavírají
a krásu svírají.
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, lady_esik, Bíša
Komentáře (0)