Kapičku něhy stírám
z Tvého hlasu
a lásku utírám Ti
z čela
Foukám Ti na spánky
sůl z mých očí
jak klíč do zámku
zapadnout do Tebe
bych chtěla
Chvěji se touhou
po pohlazení
dýchám Tvůj sen
a popíjím Tvůj dech
Maluji prstem
Tvé obrazy
do ticha noci...
....přeji si zůstat
alespoň
tím zámkem
na Tvých rtech
......