Potichu našlapuji
po břiše Tvých přání
Tkaničky zavazuji než
rozfouká pampelišek vlání
Poslední kapky rosy
Jsme bosi
V dlaních propletené sny
od palců po malíčky
A oči posypané sklíčky
Pod retní stíny napletl se býl
Schoulím se k Tobě
s časem jeřabin