Anotace: rozchody ...
Do života Tvého náhle v noci přišel
a Tvou duši zcela pošlapal,
Byl to jen pud převlečený v lásku,
a Tvé srdce nevinné pak poškrábal.
Kolik slzí za nocích prolitých, špíny a zla,
Po něm Ti v Tvých dlaních maličkých uvízla...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?