Lásku sobě
Anotace: Pro každého, kdo to tak cítí.
Jiskra v Tvých očích
tlukot Tvého srdce
zastav se chviličku
než pohneš se prudce
podívej se na své ruce
usměj se na sebe v zrcadle
pochop
taková krása
ta Tě dostane
pohlaď se a uvědom si
co všechno už jsi dokázal/a
co všechno za sebou už máš
čemu odoláš
co zvládáš
kolik toho dáváš
jsi tak úžasný/á
pochval se přece
nezapomínej na to světlo v duši Tvé
a žár srdce
dej lásku nádhernou také sobě
jsi výjimečný/á
jsi krásný/á
jsi láskyplný/á
ať jsi muž či žena
zahoď slupku a ukaž kdo jsi
pusť své obavy
slzy
zármutky
stresy
křivdy
vztek
dovol si být tím
kdo být chceš
každý jsme byl miminkem
každý máme své příběhy v knihách životů
nesuď mě
sebe
toho či onoho
však víš prd..buď ke všem laskavý/á
neznáš mnohdy ani sám/sama sebe
do zrcadla pohlédnout se bojíš
za sebe se stydíš
neboj teď je ta chvíle to změnit
svoboda začíná v mysli
v srdci
v duši
tak přestaň myslet
a začni žít
když spadneš vstaň
a nenech se zastrašit
všechno zvládneš i když tomu nevěříš
když nevíš co dál
čekej
naslouchej
pomalu dýchej
nezoufej
a uvidíš
že řešení tu bude dřív
než se tou tíhou udusíš
buď na sebe hodný/á a dovol si lásku a mír
dovol si starosti jeden den hodit k ledu
a vše se uzdraví
to Ti slibuju
...
všem lásku a něhu
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, vodnař, Jenda P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)