Chybíš ..
Chybíš mi chybíš
i když to nevypadá,
chybíš mi chybíš
když hvězda k zemi padá.
Já přeji si.
Tvou velkou lásku
co mi sílu dává,
tvou něžnou touhu
co na mě pomrkává,
z rohů.
Tvé úsměvy štěstí
co vykouzlit umíš,
na mé i na tvé tváři.
Když kladeš k mým nohám
poklady života.
Snad z nebe.
Ta hvězda kouzelná
jen pro nás září.
Já přeji si
lásko,
jen a jen
TEBE!
Přečteno 627x
Tipy 6
Poslední tipující: Dejfor, Danger, GiovaniDaVinci
Komentáře (3)
Komentujících (3)