Jsi zatmění
v hořké čokoládě
tu miluju když
roztaje v kapkách
na mé bradě
rty smočené
v rituálu
chci tě zpátky
ale mám holt smůlu
dotýkat se
ve tmě nebe
zůstat stát
i když padám
vedle tebe
zmoknout
třeba pod okapem
zabloudit
do řádků
psaný znakem
jak je těžké nemilovat...
tak tahle je moc povedená,velké ST a děkuji za moji oblíbenou písničku:-)
23.09.2015 14:39:17 | střelkyně1