Anotace: Když zdá se ti, že jsi ztratil zrak, zavři jen oči a zapomeň, že oblohu halí černý mrak ...
Když se na svůj život tak dívám
jak se bez cíle, bez smyslu potácím
v slzách se pak tiše obracím
do krásy se smutně propadám
Andělé zpívají v srdce mého rytmu
a hrají na loutny se strunou samotnou
rzí už staletí zbarvenou, ale stále ochotnou
světlem naděje prozářit tmu
Jen nech mě jít
nech mě tě hledat
v černočerné noci
vždyť jsi mou hvězdou
a já se nezajímám o mraky
co oblohu halí
jsi mou múzou
já jsem chlapec malý
s hlavou smíchem opředenou
co se mu smích hrdlem valí
a slzy mu tečou
všechno ho bolí
ze smíchu
jeho věčného
že mraky co nebe halí
jsou záclounou
co se dá odhrnout
a přehlédnout
protože jsem sice slepý
ale za to se nestydím
že narozdíl od vás
za mraky vidím