Struna
Anotace: Předělávka písně: Napoleona - Struna.
Chci tě líbat.
V náruči svírat.
Chci se tě dotýkat.
"Chci se s tebou milovat."
Chci tě ladit.
Po těle hladit.
Chci tě jako strunu od piána napínat.
"Chci se s tebou milovat."
Staň se strunou v mích dlaních.
Buď tou mou, ze všech nejostřejších zbraní.
Buď tou dívkou co se ráda miluje,
a která ví, co ...... jak ......se....má.
Nad námi vysí nebe s hvězdami.
A mi jsme pod nimi jako černí havrani.
Nejsme tady na Zemi, jen tak z blazíru.
Budu autorem všech tvejch novejch vesmírů.
"To si předem napiš klidně někam na kus papíru."
Budu silná forma motivace,
až kolem nás bude proudit,
silná energie kavitace.
Komentáře (0)