Smrt
Když koukám se z mostu dolů,
přemýšlím,co jsem komu udělala,že opustil jsi mě znovu.
Druhou šanci,
tu jsem ti dala,
ty jsi to udělal znova.
Nemám sílu dál bez tebe žít,
chci být šťastná a konečně se smát,
chci kluka,který mě bude mít rád!
Komentáře (3)
Komentujících (3)