chci v sobě utopit stín
z ledu života
prudce ozářen svitem
jdu v noci k vodě
protože jsem sobec
jak mi vpálila jedna holka
modrooká
že žádná jiskra není
než odjela pryč
měla mne na rozšeptání
lehce jsem propásl šanci
na lásku
jak noční zastávku na znamení
hvězda padala
pravda rychle
a teď se drolím
a nejsem skála
nevím kam jsem se ztratil
vždyť já si pohrával
s kočkami
pro vázy
a najednou potkám jednu psí
a jsem do ní udělaný
chvíli v agonii
chvíli v extázi
dokázal jsem ji vykolejit
koukala a stála
na červený jablko
a ona?
to jsou nonety
později mi snesl déšť
to její
no né ty?
a jsme jinde
sobec ji několikrát naštval
nevážil si chvil
když mne sama našla
se srdcem veselým
nesmím radši myslet na iluzorní září
být sám bylo jinačí
proč neprožít horor
místo čtení v modrém snáři
snívaný svit nestačí
čeká nás asi zapomínání
až to pomalu probolí a vyprchá
když touha je macocha
a já sám
se svými nočními motýly
chci v sobě utopit stín
Přečteno 480x
Tipy 13
Poslední tipující: breberkar, Aiury, adaj, Jort, enigman, jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)