Zlatovláska
Anotace: Verše poblouzněné dívky, pro kterou je láska jeden velký hlavolam, ostatně jako pro každého.
Já, poblouzněná
ač zavázána jinému
hříšné myšlenky mívám
jako osud by nás k sobě přidělil
možná o tom jen příliš snívám
Svým pohledem mě svádíš
úsměvem mě očaruješ
mé koutky lačně cukají se
i svírá mě něco při žaludku
do úzkých mě přivádíš
Verš po verši
jako zakázané ovoce
tohle bych neměla
avšak nemohu se ovládat
úsměvem mě očaruješ
Blouzním si svůj sen
o tobě a o mě
o nás
ač zavázána jinému
Je to vzájemné?
Jak se mám v tobě vyznat?
Jak se mám v sobě vyznat?
Vždyt já si jen sním svůj sen
Co od sebe očekávám?
Co ode mě očekáváš?
Nikdo nezná odpoveď
Zlatovásko má
Myšlenka za myšlenkou
promrzla i poslední řasa
s pomyšlením
že tě aspoň mžikem oka spatřím
Zlatovlásko dlouhovlasá
Já, ač zavázána jinému
nemohu odolat tvé kráse
omráčena každým tvým pohybem
každým tónem, který vyzní z nástroje strunného
na něž jsi mistrem
Neměla bych
vždyt jsem si vědoma faktu
že poblouzněná jsem jen
i patříc jinému
Cestou domů
ač teplo mi není
slunce zmizelo již za obzor
i temno je všude
nemám ponětí, či vysvětlení
jsem zmatena
něco semnou asi bude
Další den se vyjasňuje
pozdní příchod školní
pročpak asi
tak krásně mi je
když zahlédnu tě
Zlatovlásko
Přečteno 776x
Tipy 7
Poslední tipující: lesní víla, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)