pro březí podzim
svaté požehnání
soucitem zvuků
včely neodhání
to letní stromy páří se s nimi
pro jejich paže
zhoupnou se stíny
sluneční jikry
střepy mladé mízy
pěstěný pocit
povstaly lásky
zrozené pro franšízy...
lomoz větví od podzimu
letní zapomnění včel
jisker svitu slunečnímu
žehnal a ne poroučel
neobjaly lásku paže
mladé mízy zbývá střep
stín když ke stínu se váže
prázdno duní na poklep
k obrazu podzimních mýtů
suchých listů přidám rám
celkem viny bez pocitu
jak jsem koupil prodávám
*
27.10.2015 15:30:09 | j.c.
a obrázek jako vyšitý...
08.10.2015 08:02:13 | maryshka
ST☆★☆ překrásná, radostná, stobarevná, láskou babího léta protkaná...
05.10.2015 21:34:38 | Malá mořská víla