Touha
Vyhledávám tvoje oči
vyhledávám ve snech mých
celá se teď kolem mě točíš
ráno se v prach proměníš
ráno skládám střípky štěstí
některé však schází mi
pohled do tvých krásných očí
lovím těžce v paměti
srdce silně ve mě buší
tělo chvění neopouští
neovlivním svoje city
chodím marně suchou pouští
hledám cestu stále dál
nevím sám a žádám radu
snad naleznu ji opodál
Nečekané, objevil jsem pěkný kousek pokladu v útrobách minulosti
pěkně si to napsal
04.05.2018 08:59:30 | klaun
Klaune, moc ti děkuji, jsem rád, že tě zaujala jedna z básniček, které jsem napsal v dávné minulosti. :-)
04.05.2018 15:12:14 | Kubíno
...věř a nalezneš:-)
25.03.2016 01:53:36 | tvořilka