Anotace: :-)
Vítr šeptá tiché rady, jež utíkaly světem dál
Jež utíkaly kol tvých očí, jejichž kouzlo světu vzal
Dunivý hrom - ostrý záblesk, který smazal šance ty
Co povídaly o těch citech, z nichž jsem dodnes nadchnutý
Nyní zbývá pouze říci, dobrou noc a sladké snění
Doufejme, že láska lidská, neupadne v zapomnění
Neupadne, je to akrobat. :O) Krása. ST :O)
27.10.2015 07:36:59 | Tichá meluzína