Zatvorky
Anotace: nevladzem.nevladzem uz prosit do tmy.len dufat ci namna myslís. zazivat tie muky,ked sa ta...
nevladzem.nevladzem uz prosit do tmy.len dufat ci namna myslís.
zazivat tie muky,ked sa ta nesmiem dotknut.trasuce ruky a horuce slzy.
ved ludom nie je dane trapit sa.Sme tu nato aby sme sa tesili a uzivali
kazdu minutu vecnosti.srdce nas neklame a dobre vieme pocom tuzime,hadzeme
zivot naplnený stastím do zatvoriek.preco?
Přečteno 593x
Tipy 8
Poslední tipující: adaj, enigman, Jort, Clay
Komentáře (5)
Komentujících (4)