*
svítání překazilo noc probdělou
a šedorůžové hedvábí obteklo oblohu
uzrál čas
mrcha všech mrch
únik zřejmě nepomáhá
vidím dopředu jak nastavuje dlaň
tolik nevyřčených myšlenek
a tolik slov co se v nich tají
něčí hlas kdesi nedaleko zavelí
tak pojď dál
moje duše se usměje
on kouká jaksi potměšile
žádné cukrbliky ani postonávající cit
tulácký klobouk vyměnil za čepici
s mrňavou bambulkou na pár nitkách
pozoruje mlčenlivý stín
jak se pomalu přesouvá krok sun krok
slyším plout kouř a píseň vidím tát
vítězí pravda nad láskou nebo je to naopak
nikdo neví
netuší
stékám po kapkách a v něm přetékám
vždyť život je jen na chvíli
*
..To je fajn,že si nám tu "utrousila"zase jednu "poezii"....Ji./úsměv/
....po dlouhé době...
04.11.2015 21:39:57 | jitoush
:-))))..inu to víš..jaksi se mi vás tu zželelo:-))) :-))))..
..nojoooo..musela jsem nyní blábolit jinde a jinak a moje poetická můra to nemohla poslouchat a ihned zdrhla..ale doufám, že se nesměle vrací:-)))
..díky za zastavení:-)
05.11.2015 05:46:06 | isisleo