Odveta
Anotace: nějak se musim pomstít když holka se kterou chodim si povídá s jednou známou na icq a já o tom nevěděl
Ach ta ženská tajemství
způsobí mi jednou šílenství
samý klam a samá zrada
v tomhle nepomůže žádná rada
co jen mi mužští si počít máme
vždycky svou hlavu na špalek jim dáme
pak stačí jim jen chvilka pouhá
než procitnem uplyne doba dlouhá
a mi máme zblblou hlavu
od velikého jejich klamu
tak co mi s tím tak naděláme
na odplatu zaděláme
trocha lsti a přemýšlení
občas malé vymýšlení
zkrátka holky poškádlíme
schválnosti jim provádíme
a ta schválnost jsou i tyhle verše mé
Komentáře (1)
Komentujících (1)