Večernice spokojeně nalila si sklínku
Slunce přehodilo nožky přes peřinku
začalo snít svůj červánkový sen
Hvízdání ptačí utichá jen zvolna
tma rozjařená z košíku už se souká ven
rosa v trávě ke všemu je svolná
Zlatavé listí z javoru se smýká
do ticha noří se všechny přítomné světy
lístek za lístkem padá do rybníka
nejhlučnější
jsou tvoje sladké věty
NEKŘIČ
pstt
slova v lásce třeba není
jen křehké souznění stačí
tiše
tichounce
než znova ozvou se hlásky ptačí
a nastane čas denní
Krásně jemná, až mě to uvnitř ztišilo. :O)
10.11.2015 17:33:38 | Tichá meluzína
Děkuji Vám ;) těší mě podělit se o takové krásné pocity a myšlenky. A skvělý je, když jim někdo porozumí :)
10.11.2015 22:17:29 | jani