...
Až tě zas uvidím
což není tak snadné
srdce se rozbuší
z naší lásky kradmé
Až mě zas uvidíš
zazáří ti oči
já to vím, ty to víš
život s námi točí
Až zas tvoje ruka
moji ruku stiskne
opět poznám kluka
co tenkrát se mnou byl
po tolika rokách
jen trochu si stýsknem
pro těch pár krásných chvil
...