Tvé srdce je jak květ
v božské zahradě.
Je tak snadné přivonět,
chutnat ho plnými doušky
a doufat,
že nikdy neuvadne.
Byla to láska na první
přivonění.
V tom moři nebeských květů
jsem šla na jistotu
a doufala,
že jsme si souzeni.
Stále jsi mým nejdražším
květem.
I když tě občas spaluji,
nebo mořím vláhou,
stále doufám,
že tvé city neuvadnou
s končícím létem.