Anotace: Bez přátel, bez Lásky, bez inspirace... Strhli jsme to rychle jako náplast a zůstala jen malá jizva po strhnutí.
Volání z ticha bez ozvěny
A žadná odezva z druhé strany
Mělo by to být tak a přesto není
Je to jak ztracená slova
Beze změny
Svržená jako kámen
Co tě skolí
Mizerná nálada
A soucit bez obalu
Stržená náplast
Dávno už slepená je k tělu.
Tak vezme si s sebou část tvojí kůže
A zanechá ránu
Co dalšího stát se ještě může
Trhlinou v životním plánu?
Už nic.
Už jsou na to vyplýtvána slova i slzy.
A Ty už mě nemiluješ.