dotknu se svých boků s červenými šaty...pro stíny a pro všechny svatý, vteřinám zdrávas, matce boží budu číst, mý boky jsou jak nepopsaný list:-)
22.11.2015 12:17:22 | básněnka
Nic nevidí, hlavy prosta, krejčovská pana ladný kus
co boky své si na odiv.
a stale ladný rádius...okolo těla, průsvitná, smělá...
22.11.2015 12:34:05 | čiči