Láska

Láska

Anotace: prostě o lásce

Srdce na dlani,

růž na tvářích,

blůzka a pod ní nic,

                jen horká kůže,

                co stojí za hřích.

 

Jiskra v oku,

vlasy plynou po zádech,

se západem slunce

                rozprostírá lístky růže

                a tají dech.

 

 

Hvězdy ho provází,

vedou ho až tam,

kde víla klidně spí,

                má ustláno na růžích,

                na milého čeká.

 

Ulehá vedle ní,

cítí tlukot srdce,

propadá se do spánku

                a po jeho tvářích

                slza něžně stéká …

Autor FroniXY, 22.11.2015
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: magnet-ka, enigman, J's .., Nikita44, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel