Anotace: Přidám diakritiku a ještě víc zoufalosti. Zahořknul jsem. Zevnitř. Přestal jsem asi věřit na to, ...
Ohromně zajímavý úhel pohledu z tvý strany, tím chci říct, že jsi odhalil něco, co je pro mě nový. Velmi drsná zkušenost. Zajímalo by mě, jestli v nějaký svý fázi je život jedoduchej a přehlednej...
13.12.2015 16:54:19 | Bylinná směs
Možná po požití nějaké tvé bylinné směsi:-))
14.12.2015 17:00:45 | xlps