3
Anotace: Občas mi někdo volá a ptá se kde seš? mám chuť odpovědět - na dně. Počítám, že za další rok už to...
Občas mi někdo volá a ptá se kde seš?
mám chuť odpovědět - na dně.
Počítám, že za další rok už to nebude o záchraně našeho vztahu.
Už to bude jenom o tom, abych vůbec přežil sám se sebou.
Jsou to pro mě dvě jasně oddělený reality. Ta navenek, kdy jsme mladí hezcí manželé s malým krásným dítětem, a ta uvnitř, kdy cítím takový prázdno, že ho nedokážu ani popsat.
Jsem na dně.
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Nikita44, Zrzi, Frr, Daháka, Laurel
Komentáře (1)
Komentujících (1)