Ťapity sem, ťapity tam,
komu já dnes (naději) dám.
Miluji široké bulváry i úzké ulice,
já prošlapala v nich nejedny střevíce.
Ráda (na bankovkách) všechny barvičky,
a levé mám obě ručičky.
Ostražitě hlídám si svůj pelíšek,
já, převlečený bazilišek.
„Voním“ na dva hony,
ke křečkování vlastním sklony.
Plachtičky ve větru stále mi vlají,
vzpomínám na tržbu v máji.
Ťapity sem, ťapity tam,
pojďte všichni sem, otvírám krám.