Nejraději mám černovlásky,
jen ony ovládají všechna kouzla lásky.
Vědí odkud, kudy, jak a kam,
s nimi nejsem nikdy sám.
Živočišnost, nespoutané vášně,
jen v jejich náručí je mi krásně.
Jen ony neskutečné věci umí,
že některé(á) jen čumí.
Jen s nimi k horizontům lásky chci plout,
už jsem realista, žádný bloud.
Jen v jejich náručí chci se rozplývat,
jen jejich srdce dobývat.