Vzkazy
Tobě co umíš se
myslí smát
a srdce
bereš mi
do dlaní
tobě, kdo souzníš
chceš si hrát
nocí mou
tlouláš se bez spaní
tobě chci říct
jsi můj drahokam
co do čela zasadím
jako šém
a čekat budu
TEBE
zjitřelá
novým snem
k zítřkům si poplynem...
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, Joe Vai, střelkyně1, Zrzi, CoT
Komentáře (4)
Komentujících (3)