My si z lásky děláme pouhou statistiku
a počítáme:
dvě pohlazení,
jeden polibek,
odepsat až za hodinu
a jen deset slov.
Ptáš se, kdy tě budu milovat?
Moment, spočítám to…
Tak prý zase napřesrok!
Do té doby zbývá nám
(pravděpodobnost vysoká):
tři sta šestnáct doteků,
dvě sta pousmání,
pět hádek
a žádné milování…