Slova nevyřčená
uvízla na rtech,
rukou od něhy
maluješ po zdech
pocity promlčených
posledních přání,
záchvěvy důvěry
i barvy milování.
Běžel jsi dlouho
- snad už jsi v cíli -
oba jsme čekali
na tuhle chvíli,
až beze slov poznáš,
co ti chci říct:
Vždyť já tě miluji
čím dál tím víc.