Zpovídám se,
za všechny nemilé skutky,
za každé zlomené srdce, za každé trápení.
Z
povídám se.
Odpusť mi, abych zase mohla věřit
a jít za svými sny.
Prosím odpusť mi.
Modlím se,
aby jsi mě přijal zpět,
abych mohla správně putovat životem.
Tak se modlím.
Vím, že to nebude jako dřív,
ale za zkoušku to stojí.
Vím to. ♡