Anotace: věnováno jen jedné
Sbírka: A srdce hrálo marš
Topím se v moři, jež nehledí na míru,
a snažím se doplavat ke konci vesmíru.
K TOBĚ; co zvládnu, zbořím!
Pomalu umírám, hořím...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?