Lásku mezi kapkami deště
v ozvěnách ji slyšela
jak ještě
sílu má
odešla pryč
a pak se zhluboka nadechla
"jsi volná"
přiznala neřekla
jen zůstala v dešti stát
MŮŽEŠ JEJÍ SÍLY VYUŽÍT, ALE NIKDY SE JÍ NESNAŽ POSTAVIT, MYSLÍM, ŽE I TADY....:-)
01.02.2016 11:59:05 | xlps