Klidně mi je nepiš, Danieli, a neopakuj se.Opakování totiž není matka moudrosti,jak nám hustili do hlavy ve školy,to jsou jen kecy.Stačí,že se Ti moje básničky líbí.
08.02.2007 11:02:00 | Branwen1
Já už Ti vlastně komentáře ani nepíšu, protože už mě nebaví Ti v hednom kuse opakovat, že je to skvělý, úžasný, dobrý a tak dál. Ale tentokrát prostě musím.
tohle je naprosto, úplně, piramidálně, skvělé...
08.02.2007 10:36:00 | Daniel S.
Tak nevinný stvořeníčko to asi nebude,holubi nemají vaječnej zub k rozbití skořápky (narozdíl od dravců).
08.02.2007 09:01:00 | Branwen1
...vaječným zubem ? ...to může být i krokodýl ...:) ...ale ta láska je lepší ...:) ...
08.02.2007 08:37:00 | WhiteSkull