v dotecích tvého navštívení...
bylas v nás
lásko vetkaná
z jemných pramínků
zlatým hřebenem česaná...
neseme si
tvou dávnou
vzpomínku
.
.
.
prchavá
to abychom nalezli
zalíbení v dotecích
tvého navštívení
tebou
nechali
naplnit prázdnotu
.
.
.
vždy byla jsi
a budeš
stále
tu
Přečteno 518x
Tipy 12
Poslední tipující: Pamína, jitoush, enigman, Nikita44, Jort, Amonasr, bogen, boneslash
Komentáře (3)
Komentujících (3)