Píšu ti,
protože už mě pálí hrdlo
ze všech nevyřčených slov.
Vždy skončí na mých rtech
jen nepatrný vzdech.
Píšu náš příběh noc co noc,
po deskách stolu i holých zdech.
Píšu příběh, který neznáš,
a jehož jsi hlavním hrdinou.
Jediné, miláčku, co mě trápí,
že ráno utíkáš za jinou.