zkuste se podívat na odkvetlou pampelišku...
nebo Atalantu
vzlétnuvší z rozhoupaných křesel
změť polámaných holubic
s rudou prstí v hrudi
kostely z kostek
dvě paže jako svíce
oltářní smrt jelena
troud
s funébrmaršem místo valčíku
světlo se budí
s pubickými chloupky
a jemné vřesoviště
má svoje mužské příště
když budeš jistič a já proud
můžem se pálit
a taky obejmout
Nádhera. Řekl jsem si jednu denně. Abych se nepřejed. A abych se trochu vzdělal.
24.08.2016 20:26:34 | Kaprikorn
Jemné vřesoviště
Krásně nebezpečné hřiště
Proud a jistič snoubí se spolu
Proč jen Život cvaká nahoru a dolu?
Chloupkům jsem se raději vyhnul. :-)
22.02.2016 08:46:24 | mutil
Soustavu jističů
co nás jistí
vyřadí někdy
zkrat
a dostaneme ránu
proudem
pak poznáme
co je
mít rád...
18.02.2016 17:55:47 | Dagmar
jistič - případnej zkrat jistí..pojďme se raději bez zábran hnísti..:-)) :-D*
17.02.2016 23:15:30 | Frr
skvělá báseň koresponduje s nádhernou fotkou...jako proud s jističem:-)
17.02.2016 21:11:46 | Nikita44