Udel
Na jedne strane,
na jedne hrane,
zmitam se v bouri emoci.
Pod jednim sluncem,
pod jednim srdcem,
ztracim se v desti iluzi.
S radosti na tvari,
s zalem na srdci,
prijmu svuj udel bolestny.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)